Produsele Creativesc sunt alese de la furnizori verificati, din tara si din toata lumea. Alegem cu grija portofoliul de produse creative si punem cu atentie pretul pentru fiecare, pentru a avea cat mai multe persoane care sunt multumite atunci cand creativesc.


Totusi, daca vrei sa returnezi vreun produs Creativesc, o poti face in 15 zile calendaristice de la primirea comenzii, indiferent de motiv.


1. Ne informezi prin email-ul sau telefonul disponibile pe toate paginile site-ului. Sau prin formularul de retragere de mai jos. Specifici numele, comanda si ce anume vrei sa returnezi.


2. Trimiti coletul la adresa initiala de expediere (cea de la care a venit comanda). Il poti trimite prin orice curier, noi recomandam partenerul nostru Fan Courier – il poti chema de aici: http://www.fancourier. ro/tools/comanda-online/


3. Ne trimiti in scris titularul si contul bancar unde doresti sa restituim banii. Imediat ce primim coletul vom inapoia prin transfer bancar valoarea produselor restituite.


Bine de stiut: costurile de retur produse sunt suportate de client. Vezi Termeni si conditii, punctul 3


Formular de retragere


Formular de retragere intocmit pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)


Prezentul formular se trimite inapoi completat, doar daca doresti sa returnezi comanda. Precizam ca acest formular este optional, nu obligatoriu, facut doar pentru simplificarea procesului de retur.


Descarca formularul de aici sau completeaza datele tale mai jos:Catre Creativesc Family SRL,