UPDATE: Au fost 
469 inscrieri validate, cei 3 castigatori trasi la sorti prin intermediul random.org sunt:

1. Cerasela Nazare -- comentariul "Spania"
2. Alex Vodă -- comentariul "Argentina"
3. Matei Strugariu -- comentariul "Noua Zeelanda"

Vom contacta prin intermediul facebook aceste persoane care au inscris aceste comentarii.

Tragerea la sorti este transparenta, certificata de random.org (orice participant poate verifica inscrierea valida prin folosirea numelui de pe facebook ca identificator): 
https://www.random.org/draws/details/?draw=69688Felicitari castigatorilor si speram sa razuiti cat mai curand tara in care va doriti cel mai mult sa ajungeti!


Pentru ca au fost multe inscrieri, mai avem o surpriza si pentru cei care nu au avut sansa de a castiga si isi doresc o harta razuibila. Asa ca daca ati participat la giveaway, aveti un discount de -10% folosind voucher-ul "all4travel" pana la finalul lunii!---


Incepe perioada mult asteptata a vacantelor, iar noi ne-am gandit sa te ajutam la planificat urmatoarea calatorie oferindu-ti un cadou inedit, impreuna cu prietenii de la All4Travel - blog care promoveaza vacante DIY si in care gasesti ponturi de zboruri si calatorii. Cautam trei pasionati de traveling carora sa le oferim cate o Harta razuibila Deluxe "Am fost acolo".Dai culoare amintirilor tale din calatorii si revezi mereu cate experiente ai descoperit.

Iti planifici noile destinatii in care sa descoperi lucruri noi si sa strangi experiente unice.

Iti creezi un decor fain si personalizat, care se imbina perfect cu pasiunea ta pentru calatorii.


Foarte simplu: ne raspunzi la intrebarea "Ce tara iti doresti sa vizitezi cel mai mult?”, intr-un comentariu la postarea All4Travel de pe Facebook. Fiecare persoana poate participa cu un singur comentariu.


5 zile, in perioada 6 iunie– 11 iunie, ora 12:00.


Vom extrage 3 castigatori dintre toate persoanele care au adaugat un comentariu la postarea All4Travel de pe Facebook, prin random.org.


Premiile vor fi expediate gratuit castigatorilor, dupa ce vor fi contactati. Win & Scratch!Alte detalii despre giveaway le gasesti pe pagina all4travel.ro
Iar pentru ponturi de vacante DIY la preturi mici, iti recomandam sa urmaresti All4Travel!